Segítség
Miért a Dér Juice gyümölcsleveket válaszd?
Azért, mert minden Dér Juice gyümölcslevet kizárólag friss gyümölcsből készítünk, víz, ízfokozók, vagy cukor hozzáadása nélkül. A derecskei alma levét ráadásul különleges ízkombinációkban – például bergamottal, céklával vagy homoktövissel párosítva – is megkóstolhatják az ínyencek.
100% prémium gyümölcslé
Gyümölcsleveinkbe sem vizet, sem cukrot, sem ízfokozókat nem teszünk.
Átláthatóság, őszinteség
Hétköznapi kertművelők vagyunk, Közép-Európában egyedülálló nyitott kerttel rendelkezünk. Te is bármikor eljöhetsz.
Szakmaiság
Példát mutatunk okoskertünkkel, környezettudatos gazdálkodásunkkal. Gyümölcsleveink páratlan íze a pneumatikus préselési eljárásnak és kollégáinknak köszönhető.
Derecskei almából
Derecskén a Kárpát-medence kedvező éghajlati- és táptalaj adottságainak köszönhetően ideális környezet áll rendelkezésre a lédús, ropogós, ízletes gyümölcsök termesztéséhez.
Modern, dinamikus
Natúr almalevünk nagyszerű ízét feketeribizlivel, homoktövissel, gyömbérrel, céklával vagy őszibarackkal fokozzuk.
Természetesség, frissesség
A Dér Juice-hoz felhasznált gyümölcsöket és zöldségeket közvetlen szedés után feldolgozzuk, így a friss alapanyagoknak köszönhetően gyümölcsleveink vitaminokban gazdagok.
“Isteni finom én még szénsavas üdítőnek iszom néha, ha nem tömény juice-ra vágyom és 1:10-es arányban hígítom, adok hozzá édesítőszert és kész a friss "üccsi"..”
Sándor
“A legnagyobb kedvencem, semmi más gyümölcslé nincs ennyire finom!”
Veronika
"Az előző rendeléssel teljesen meg voltunk elégedve és nagyon finomak is voltak!”
Viktória
“Isteni finom én még szénsavas üdítőnek iszom néha, ha nem tömény juice-ra vágyom és 1:10-es arányban hígítom, adok hozzá édesítőszert és kész a friss "üccsi"..”
Sándor
“A legnagyobb kedvencem, semmi más gyümölcslé nincs ennyire finom!”
Veronika
Mitől ilyen finomak natúr gyümölcsleveink?
És miért éppen almából készítjük őket?
A derecskei alma titka
A Kárpát-medence egészére jellemző kiváló éghajlat, és a páratlan termőképességű derecskei táptalaj egyedülálló feltételeket biztosít a lédús és ropogós gyümölcsök termesztéséhez: nem véletlen, hogy a derecskei alma immár földrajzi oltalom alatt áll.